modrá obloha

modrá obloha

neděle 8. července 2012

Miliónové škody způsobené umělými bouřkami - a co dál?


Máme za sebou umělé bouřky, které znovu napáchaly miliónové škody na majetku v podobě vyplavených či jinak poničených domů, chat, cest a železnic, lesů a podobně. Zažili to mnozí – polámané stromy, vichr, ohromná spousta vody, která spadne během chvíle na jedno místo. Bouře většinou přicházejí po setmění (mimo dosah satelitních snímků), kdy lidé spí a nemohou hned reagovat. Je skutečně s podivem, že se proti tomuhle neozvou pojišťovny, kterých se tohle taky přímo týká.
Pokud si někdo myslí, že se počasím nemanipuluje, protože jsou horka, tak je na velkém omylu. Jediné co se změnilo je to, že začali sprejovat hlavně v noci, takže když se ráno probudíme, místo tmavě modré oblohy vidíme šedou chemickou břečku. Tohle se opakuje KAŽDÝ DEN.

O manipulaci počasí ví u nás tisíce lidí, ví o něm i zaměstnanci televize, kteří hlásí počasí a na kterých je vidět, že ty lži o přirozenosti klimatických jevů cedí skrze zuby.

Ti, co dosud nepochopili, že každodenní manipulace počasí je prováděna tak, aby lidem co nejvíce znepříjemnila život, se možná probrali na nějakém festivalu, který jim zrušila umělá bouřka. A že takových vyplavených festivalů za poslední dny bylo. Kdo má aspoň nějakou pamět ví, že to není zdaleka poprvé. Proč asi je pravidelně špatné počasí na dětský den? Proč bývá tak chladno v létě, kdy se lidé chtějí koupat u vody? Proč nebývá sníh přes vánoční svátky? Takové schválnosti se dají pozorovat po celý rok.

Co tedy dál? Blogeři a někteří novináři na různých alternativních webech píšou o chemtrails roky a já si myslím, že už všichni svůj úkol splnili. Nové a nové příspěvky na tohle téma dávájí čtenářům jen falešný pocit, že se proti tomu něco děje. Ale ono se neděje. Úkolem alternativních webů je pravdivě informovat a jakmile jsou lidi o takto závažném problému informováni, měla by být povinnost nově informovaných lidí pokusit se proti tomu něco udělat. Přesto se nic neděje. V zahraničí probíhají alespoň veřejné besedy na tohle téma, zveřejňují se rozbory vody, která je kontaminována chemikáliemi z letadel, piloti a meteorologové veřejně promlouvají a podobně. U nás každý mlčí. Zaměstnanci vodáren mlčí, laboratoře mlčí, zemědělci mlčí, pojišťovny mlčí, média a meteorologové mlčí.

Rok co rok jsou nám ničeny domy, chaty, lesy, jídlo na polích a zahradách. Sluneční světlo jakožto hlavní zdroj energie života na Zemi je cloněno. Každý den máme nad hlavou místo modré oblohy zdraví nebezpečnou chemickou břečku. Pokud tohle jste schopni přijmout jako součást života, tak už jste ochotni přijmout cokoliv.

----------


Další komentáře tady budou zveřejněny pouze pokud budou k věci, nebo pokud někdo přijde s nějakým článkem.  Díky za pochopení.

78 komentářů:

  1. Spektrum temat na internetu je obrovské.Je úžasné kolik lidí si informace o chemácích přečetlo.Sám jsem na ní narazil přes jiné téma, které jsem hledal.Každý z nich to řekl nejméně deseti lidem a ti jistě dálším.Někteří tomu pochopitelně nevěří, ale od informace k uvědomění si skutečnosti je dlouhá cesta.A pokud to není oficiální verze,tak navíc ještě trnitá.
    V televizní reklamě je to více jak 1000 opakování než se to do vás zasekne tak,že vám to připadá normální,proto nezoufejte a pište dál...

    OdpovědětVymazat
  2. Len to prosím nevzdávajte. Ja napríklad nikdy nič nekomentujem, napriek tomu Vás sledujem každý pracovný deň ako prvých a aj ako posledných. A robím tiež, čo môžem - podľa Vašich odporúčaní. Kde môžem, tam aj šírim "osvetu", informujem, octujem, atď. Myslím, že je nás takých hodne, najmä "staršej" generácie, čo nemajú v "génoch" komentovať a prejavovať sa. Vaše písanie má obrovský význam pre mnohých dobre zmýšľajúcich, o ktorých asi ani netušíte, že sú s Vami.

    OBROVSKÁ VĎAKA za to, čo pre nás robíte. Ale pochopím, ak toho už máte dosť a myslíte si, že my ostatní spíme. Nespíme, potichu pracujeme, každý svojou metódou, silami a schopnosťami. Aj keď o nás neviete.

    Zdravím Vás všetkých!! LEO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Leem, není v tom sám, taky na tom pracuji podobně jako on. Elis

      Vymazat
    2. Tak isto súhlas pokračujte prosím vás .Tibor

      Vymazat
  3. Připojuji se k prosbě - nevzdávat informovanost !! Pracuji s lidmi a vím, že dlouhodobě jsou vychováváni k "normalitě" - tedy vše , co říká televize a další sdělovací prostředky je "v pořádku". Nevěří... Jenže.. červíček základní otázky - PROČ - hlodá v mnoha lidech. Narážejí na informace z různých stran, posuzují a vím, že si všímajíi toho, čeho si dodnes nevšímali a pokud teď utichne Orgonet a tento blog také, stane se jen jediné : ANO V TELEVIZI MĚLI PRAVDU. JSOU TO PODVRATNÍ ŽIVLOVÉ...a spadnou zpět do ovčanského systému plné ovladatelnosti. Není jednoduché zasít semínko pochyb o něčem , co nám bylo léta předkládáno jako správné. A když už se semínko chytne - zalévat a zalévat!!!Zvyk je železná košile a mečem jí neprorazíte!! musí se pomalinku rozplétat po očkách - trpělivě. Jsme lidi.. Nepřestávejte, prosím. Díky z Třeboně

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, pište prosím dál...
    Orgo-net byl super zdroj informací a nevím jestli si toho všímáte, tak všechny dobré zdroje z internetu mizí a to i ty cizojazyčné a zůstávají jen ty pod kontrolou...
    Asi to je správně a v souladu s jednou z teorií, že vše se bude jen zhoršovat až se to vše zastaví a pak se bude moc stroj rozběhnout znovu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že by to Orgo-net odpískal, aniž by cokoli svým čtenářům řekl. To není jeho způsob. Spíš mám obavu, aby se mu třeba něco nestalo na cestách na dovolené. Čím delší dobu jsou jeho stránky bez nového příspěvku, tím větší obava. A tak - pojďme spojit pozitivní energii a třeba dnes večer ve 20 hodin se v duchu spojit a poslat mu sílu. Je to to nejmenší, co pro něj můžeme udělat za to, co on už dlouho dělá pro nás. Díky všem, kdo se na tom budou podílet.
      Jana

      Vymazat
    2. To vypadá na celý restart vesmíru jako celku. Už kdysi se stala chyba, která odstartovala evoluci tohoto paskvilného druhu, zvaného člověk. Teď je držen při životě násilím, určitou skupinkou bytostí, které mají hlavně strach, až se to provalí. Ono se to už provalilo, a teď si s tím genetickým odpadem musí život nějak poradit. Člověk má v sobě 98 procent DNA odpadu. jen ty dvě procenta jsou k něčemu. Tak je co vyhazovat. Ať žije planeta odpadků. Teď si udržovači člověka vyspoměli, že zastíní slunce, které posílá záření na spálení těch 98 procent. Nám ostatním přerušují touto zábranou kontakt s domácími sférami. Musíme hledat stále nové spoje. Místo toho se ukazujou kvanta chanelingů, které nalhávají, že je člověk na duchovním vzestupu. Kdo tomu věří, nechť je mu země lehká. V prosinci nic nebude, možná nějaké zajímavé astronomické jevy. Těším se na to, až se lidstvi probudí prvního ledna a bude na sebe blbě čumět, jako doposud. A pak tu stuhne, zako zapomenutý beton v kolci na stavbě. Kdy si člověk uvědomí, jak je vlastně tato atmosféra slabá a zranitelná? Už zničil tři planety v týhle sluneční soustavě. První Tiamat, po tý zbylo pásmo asteroidů a něco v naší planetě. Pak Venuši a Mars. Teď si brousí zuby i na tuhle. Ale ta je poslední... Pak nashle, druhu, zvaný člověk. Jiná už není. Odjinud jste už byli vyhnáni.
      Ještě nakonec jsem slyšel zajímavou myšlenku:
      "Není potřeba znát pravdu, chce si to jen všímat podrobností".
      Nemo.

      Vymazat
    3. Restart vesmíru začína u restartu jedinca.

      Vymazat
    4. Ad kikung :

      Máš naprostou pravdu, když říkáš : "...nevím jestli si toho všímáte, tak všechny dobré zdroje z internetu mizí a to i ty cizojazyčné a zůstávají jen ty pod kontrolou..." A to je víc než alarmující !!! Proto, cokoliv na netu naleznete, a považujete za důležité, ihned stahujte, zálohujte ! Jedině tak se tyto informace zachrání. Brzy bude cenzura netu tak rozsáhlá, že podobné informace nebude možné vůbec získat ! Nyní se hraje o čas ve všem a pro všechno ! Je to vabank o nás bez nás !

      Vymazat
  5. Pripajam sa k prosbe, nech sa nam Orgonet ozve, je tu uzasna komuhita, vsetci sa snazime nejako posobit na okolie, aj ked to ide tazko, bola by skoda, keby tento blog zmizol.
    Uz skoro mesiac mi je zle, nestalo sa nieco Orgonetovi, nebol napadnuty, ved vieme, co sa stalo Levasovovi, Fulfordovi, ako sa nenapadne diskredituju dobre blogy. Prosim, ozvite sa.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ser primlouvam za nastupce

    diky

    OdpovědětVymazat
  7. Myslim teda pokud pana Orgo uz to neba...

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím, vytrvejte. Takových lidí moc není. A víte, jak se to říká: častá krůpěj i kámen proráží. Vždyť co by si ti neřádi mohli přát víc, než aby to všichni vzdali!

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím a sílu Orgonete! Přesně jako výše píší přátelé těchto stránek.I já po zapnutí PC. jdu prohlídnout tyto stránky. Patřím už do starší generace. Ta má větší prostor a čas ke sledování všeho dění.
    Jenomže naše síla je spíše už jen ve vyslání dobrých myšlenek pro tento svět. Mladé generace se neprobudily asi ,až na vyjímky, jistě. Práce a zase práce a není tu i jakási schválnost, naprogramovaná tímto systémem? Utahat lidi. Po deseti hodinách pracovních už nebudete mít náladu sledovat zla které se dějí kolem (až na ty kraviny z televize). Nebudete chtít o nich ani slyšet. Tak když řeknu něco k těmto špatnostem, spíš se ocitám v podezření věkového pomatení.
    Myslím ,že ani konec roku nemůže být mávnutí proutku a je tu kouzelný obrat i když by to bylo moc milé a šťastné. Stále zrajeme, nabírejme sílu a nenechejme zmást naší mysl temnými ale ani těmi novými spojenci s našimi mimozemskými zachránci. Tak se přimlouvám k pokračování přínosných článků všeho druhu. Měsíc již pokukuji objeví-li se nějaká zpráva. Děkuji tobě Orgonete a všem kteří přispěli k tomu ,že jsou tyto stránky přínosem pro nás. Pokud můžete, vydržte.

    OdpovědětVymazat
  10. Milý Orgonete,moc nám tu chybíš...vím,že si člověk potřebuje i odpočinout,tak prosím,začni opět fungovat....děkuji s láskou Marta

    OdpovědětVymazat
  11. Orgonete vydrz a vrat se!!!tvoje prace je nutna a insirujici. Prosim funguj! s laskou Harmony

    OdpovědětVymazat
  12. Milý a úžasný Orgonete, chybíš nám tu všem, snad je vše v pořádku a jen potřebuješ načerpat nové síly do tak záslužné a láskyplné činnosti, prosím vrať se nám!

    OdpovědětVymazat
  13. Každý den pozoruju ty šedomodrosračkové prapodivné mraky a čekám zda se opět objeví Orgonet se snímky oblačnosti nad naší republikou...Zprávy o počasí odkudkoli ve mně nevzbuzují důvěru. Ty zprávy o počasí na mne působí jako program kohosi.. a to mě pramálo zajímá.
    Orgonet je pro mne a nejen pro mne důležitý, jak je v komentářích vidět..Mainstream je jakási programová hra... Někomu to vyhovuje, ale určitě každý cítí, že něco není v pořádku.. Jsem za pokračování Orgonetu, a pak možná dojde časem aspoň v něčem k obratu. Lidičky či "ofčani" jsou rádi, že přežívají, že jim třeba nic nechybí, a tak se nechtějí zabývat tím, co je špatné....chtějí něco pozitivního...a myslí si, že pokud budou nechávat bez povšimnutí negativní jevy, tak bude u nich vše v pořádku... Jaký omyl!
    Orgonete, sledují tě lidi po celém světě(podle mapky na konci ). Víš, že děláš potřebnou práci. jasně, že dovolenou si zasloužíš, a nejen 14 dní...Ty zprávy o počasí z mainstreamu jsou k neposlouchání... Ty jsi zprostředkovatel energií svobody a budoucnosti...přestože, řada lidí dosud nic neudělala a neví se jak co bude pokračovat...Jedná se o efekt nikoli pouze "sté opice", ale možná milionté či desetimilionté...Zdravím moc. Ir.

    OdpovědětVymazat
  14. I já jsem si potřebovala odpočinout - od čtení. Pauzu jsem přivítala, ale teď už mám obavy, aby se Orgo neodmlčel navždy.
    Jeho odmlčení chápu, protože to, co dělal, byla práce na celý úvazek a on ji dělal ve volném čase a zadarmo. Kolik toho musel přečíst v mejlech od čtenářů, kolik odkazů prohlédnout, kolik článků přeložit! Klobouk dolů ! Měl a má můj obdiv. Už z toho nutně musel být unavený. Možná teď trpí syndromem vyhoření. Ani bych se nedivila.
    Taky mě občas přepadne pocit beznaděje, když poslouchám ty ekonomické kecy v mainstreamu, když každý den vyplave další korupční kauza, když denně vidím zasviněné nebe a co je nejhorší, když vnímám od ovčanské veřejnosti nepochopení dějů odehrávajících se cíleně v náš neprospěch. Ale pak si uvědomím, že pro osvětu jsme tu právě my, kteří už dlouho chápeme kam svět míří.

    OdpovědětVymazat
  15. A ještě jeden poznatek. Ve čtvrtek nebo v pátek jsem se večer dívala na českou pohádku z roku 1994. Natáčelo se na českých zámcích a na jednom zámku ve Francii. Při záběrech na letícího sokola bylo zřetelně vidět chemtrailsové pozadí, což ve mně vzbudilo zděšení. Nevím, jestli záběry sokola byly pořízeny v ČR nebo ve Francii, ale byl to důkaz, že se sprejovalo v Evropě už v roce 94:(((

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Orgo,
    ačkoli přispívám jen výjimečně a do komentářů vůbec, jsou tvoje stránky pro mne mezi prvními, které sleduji každý den. I mne velice chybí tvoje úžasná práce. Oproti jiným blogům jsem zde měla jistotu, že info tady má pravdivý základ a mohu se na ně spolehnout. A stejně jako LEO, který komentoval mezi prvními, šířím tyto informace spíše v tichosti mezi lidmi, se kterými se potkávám a všem rozdávám adresu tvých www stránek, jako hodnověrný a úžasný zdroj důležitých informací. I pro mne jsou velkou inspirací, poučením a rozvojem. Myslím si, že si ani neuvědomuješ, kolik lidí stále sleduje tvé stránky a kolik nových lidí stále přibývá, přestože se nezapojují aktivně. Zvláště ti noví mají spoustu práce prokousat se obrovským množstvím již zde uložených informací a postupně si upravují názory. Jenže potřebují (a nejen oni), abys pokračoval, aby i pak měli někoho, jako jsi ty, kdo jim bude ukazovat v reálném čase, co se děje, aby měli šanci vše konfrontovat se svými postřehy už v novějším chápání událostí. Přišla jsem na tvé stránky až loni na podzim. Od té doby jsem s manželem mluvila o chemech, ukazovala mu je na obloze, ukazovala mu některé články na tvých stránkách, poustila videa o nich. Trvalo to půl roku, než uvěřil. Nyní i on info šíří dál. Ale bez tvých stránek by tomu stále nevěřil. Zvláště noví čtenáři potřebují aktuální komentáře o chemech, přestože vám přijde, že je to stále stejné a nic se neděje. Protože ti noví, potřebují věci, které sami viděli porovnat s tím, co se to vlastně skutečně dělo. Je to pro ně škola, aby tyto jevy dokázali sami objevit a vysvětlit dalším. Prosím, nepřestávej, prosím, pokračuj. Obdivuji tě, kolik práce a energie jsi do nich vložil. A je to práce, která je skutečně velkou pomocí všem, přestože to na první pohled není vidět. Posílám ti lásku a slunce.
    MV

    OdpovědětVymazat
  17. Také se přimlouvám k obnovení činnosti Orgonetka. Velice si jeho práce vážím a denně sleduji, zda se již neobjevil. Jsem bohužel obklopena lidmi, kteří jsou hluší a slepí a zatím se mi ani trochu nepodařilo je byť jen lehce nahlodat... Jsem na to úplně sama a teď, když má Orgonet pauzu (jak doufám), začínám dokonce i já lehce sklouzávat k tomu nenáviděnému mainstreemu. POdobné blogy, které jsem sledovala společně s Orgonetem mi přijdou poslední dobou jaksi pozměněné, a to směrem k horšímu. Nejen já, ale jak vidím i spousta ostatních potřebuje držet nad vodou a dodávat Orgonetem energii k opravdovému chápání událostí a hledání správných souvislostí. Orgonetku prosíme tě vrať se. Tvá činnost je opravdu důležitá a velice smysluplná. Už do této doby jsi pro mnoho lidí velice nepostradatelný a důležitý. Obětoval jsi osvětě spoustu času a svého pohodlí. Určitě tím vším trpí i tvůj rodinný život. Ale nechceme, aby tvá snaha přišla nazmar. Proto budu dál věřit a doufat, že se nám znovu ozveš... Moc děkuji za tvou krásnou práci...
    Eleon.

    OdpovědětVymazat
  18. To s tou českou pohádkou to může být jinak, než jak popisuje anonym nade mnou. To byste lidi nevěřili, jaké oni mají dokonalé vědecké metody tzv.“programování mozků“ u většinové společnosti. Právě z toho jsou vlastněna veškerá maisntreamová média globálními korporacemi- aby mohli lidem účinně vymývat mozky přesně jak potřebují. Takže v roce l994 se ještě nemuselo sprejovat v Evropě, ale oni jednoduše do té pohádky vmontovali pár obrázků s chemtraisem, aby si lidé uložili do podvědomí, že chemtrailsové mraky zde byly odjakživa a není to nic nenormálního- jsou to prostě mraky jako každé jiné. Do zábavného vzpomínání a dopisování Voskovce s Werichem zase nenápadně vmontovali láteření Wericha nad nenormálně hrozným, proměnlivým počasím. Do historického povídání o Ludvíku Jagellonském zase vmontovali lamentování Jagellonce nad tříměsičním nenormálním suchem- takhle se formuje podvědomí davu. Dav z mnoha těchto podsouvaných střípků zpráv usoudí, že nenormální chemtraisové počasí zde bylo odjakživa.

    Jen nám, starší generaci nikdo mozek nevymyje, protože my si moc dobře pamatujeme, že 50 let se chovalo počasí jak hodinky a teprve posledních zhruba 10 let je to šílenost, co se děje. Povodně bývaly vždy a jen zásadně z jara, když tály ledy a kry pluly po řece. Z jara bylo jaro a povodně. V létě se povodně nikdy nevyskytovaly a bylo horko a slunečno. Žádná trvalá chemodeka na obloze neexistovala. Byly pouze tři věci: slunce, modrá obloha a mraky. Teď jsou čtyři věci: slunce a modrá obloha jsou překryty po většinu roku neprostupnou chemodekou a teprve pod ní jsou plující mraky. V zimě bývala správná zima, nikdy neexistovaly záplavy či dokonce hřmění hromu. Na podzim bývalo sucho, neuvěřitelně překrásně modrá obloha, barevné listí, nikdy ne náhlé záplavy, podivné rychlé mlhy, atd.
    Orgonete prosím vraťte se.:)
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
  19. Orgonet vám všem teď jasně ukazuje cestu (ať už se stalo z jakéhokoliv důvodu, že se odmlčel). Skoro VŠICHNI stále čekáte na nějakého "vůdce", který "ví, zná, informuje, ukazuje cestu", a když se odmlčí, zmizí, je z vašich vět a proseb patrná jakási bezradnost. Právě v této chvíli bychom si měli uvědomit, že CESTA je na nás samotných na každém z nás, co děláme pro sebe, pro svůj prostor, pro planetu a pro život. Jsou to i malé věci - komunikace s ostatními, orgonity, alternativní pohony vozidel, využívání jiných zdrojů energie ve svých domech apod... To vše může dělat každý z nás, aniž by k tomu potřeboval NĚKOHO - jde jen o to , si to uvědomit a začít KONAT v této vteřině - nečekat. Něco změnit v sobě, změnit dosavadní nastavení života, práce, spotřeby (konzumu), uvědomit si sama sebe, KDO jsem a co na této planetě a v tomto životě dělám. Přeji NÁM všem hodně zdaru. Archymil

    OdpovědětVymazat
  20. Bude to velká škoda,jestli tyto stránky přestanou fungovat ! Jsou velmi zajímavé a inspirující.Mnoha lidem otevřeli oči.Už loni se v tomto období náš hrdina Orgonet odmlčel a sbíral sílu.Takže je tu naděje ,že se nám vrátí naplněn novou energii ....naděje přece umírá až poslední :-).

    Nějaká aktivita ohledně chemtrails vzníká na FB,ale není to to pravé ořechové: ..https://www.facebook.com/pages/Chemtrails-Czech-Republic/134186823387005
    ..zdraví Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Facebook ani nevzpomínej, je to doupě prolezlé fízly a provokatéry. Tedy nic pro mě !

      Vymazat
    2. ...nech sa fízli dozvedia :-DD, možno iich trošičku trkne.

      Vymazat
  21. Milý Orgonete, připojuji se k ostatním, kteří Ti vyjadřují pochopení a podporu. Jestli je Tvým rozhodnutím skončit nebo přerušit blogování, plně ho chápu a přijímám, i když mi to bude líto, také mrkám každý den na neměnící se nadpis - Mám dovolenou. Tvojí vytrvalost jsem obdivovala celou dobu. Děkuji Ti za kus práce, který jsi odvedl. Pokud se vrátíš, ráda Tě zase uvidím:-)
    Neviděla bych nic špatného na tom, že Tě ostatní mohli vnímat jako "vůdce". (viz Archymil)Nevidím nic špatného na tom, že lidé chtějí jít cestou sppolečně, všichni jsme součástí jendoho celku, nejsme osamělí jezdci. Jednou podpoří jeden druhého, poté naopak. To přeci nevylučuje být sám sebou. Spousta lidí měla dobré nápady, zveřejňovala svoje činnosti....právě v tom mi bylo u Orgoneta dobře, mezi aktivními lidmi, měla jsem pocit, že "v tom" nejsem sama a to bylo povzbuzující. Orgonet nás všechny tak nějak spojoval. Spojoval nás z celé republiky (i zahraničí) a to je ta největší síla. Ne když si pojedeme každý "na své triko". Takhle to cítím já, pokud jsem se někoho dotkla, pak ne úmyslně. Kdysi se tu navrhovalo setkání....tak proč ne? Kdo je pro?
    Přeji všem dny plné Světla a Lásky ♥AM z ČB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vnímám myšlenku jít společnou cestou pozitivně. Současně vidím, že společná cesta není o "vůdci" a o "ovcích", ale o vzájemném aktivním propojení všech. Trochu se obávám, že velmi často končí tyto věci u té první varianty. Proto cítím jako prioritní cestu, jít v prvé řadě sám za sebe a konat zdánlivě "individuálně", aby ty věci šli zevnitř, z každého člověka. Pak se může vytvářet i další spojení s ostatními. Archymil

      Vymazat
    2. Archymile, cítíme oba určitě jedno, jen se odlišně vyjadřujeme. Také nejsem příznivcem ovcovitosti a tato vlastnost mě irituje. Od své matky jsem si vysloužila označení "rebel", což je mi poctou:-)
      Orgoneta nevnímám jako klasického vůdce oveček, má mezi návštěvníky blogu povětšinou aktivní lidičky. Vnímám ho spíš jako jakéhosi "spojovatele". Vždyť přes jeho blog se propojilo tolik lidí! :-) A když je skupina lidí, vždy se hodí organizátor nebo-li "vůdce"- ale ne v ovčím smyslu.
      Mějte se všichni krásně! AM

      Vymazat
    3. Velmi dobrý nápad ! Sejít se jako komunita Orgonetu např. někde v Č.Budějovicích v nějakém sále na workshopu, semináři apod. Určitě by hodně lidí přijelo i z velké dálky (např.Morava, Slovensko i odjinud). Chtělo by to domluvit se s Orgonetem, a zorganizovat takovou akci. Určitě by měla smysl a propojení dalších vazeb mezi Orgoneťáky pro jejich činnost a osvětu k veřejnosti,jako to např. dělá hnutí Greenpeace.
      P.S. Mám takový vplížívý pocit, že Orgonetovi někdo vyhrožuje, pokud bude v blogu pokračovat. Napněme proto svoje duchovní a mentální síly, a posilujme Orgoneta, aby TO nevzdal !!!

      Vymazat
    4. Jsem pro setkání! Tady by to právě chtělo toho organizátora:-) Ujme se toho někdo? Nabízím spolupráci a pomoc.

      Nerada posiluji myšlenku o vyhrožování Org., bohužel jí také tak vnímám. Na internetu je šrumec, mizí spousta videí, hotová čistka.
      Není vám divné, že Orgonet odstranil všechny odkazy na snímky z družic, aktivitu radarů,...atd. ?
      Nevzdávejme se! AM ♥

      Vymazat
  22. Stejně jako ostatní jsem čekala na nové články na orgonetu a doufala, že se pan O. vrátí po 17. červnu, měla jsem ale jakési tušení, že se svým článkem z 8.června loučí. Možná ztratil motivaci, možná má rodinné problémy, možná mu Voldemorti znemožnili další činnost, to všechno mě napadlo, nicméně jsem věřila, že se zase objeví. Nyní si myslím, že už asi ne, že bude potřeba převzít štafetový kolík a pokračovat sami, informací je k dispozici dostatek, jde jen o to, zda člověk dokáže rozeznat ty správné a ty zavádějící někam úplně jinam. Věřte své intuici, ta vás nezklame. Myslím si, že nový orgonet by měl být týmovou záležitostí, když nemůže jeden, přijde druhý či třetí. Orgonet je záležitostí jen jednoho člověka, a to je příliš náročné a někdy ani není možné dodržet všechny sliby.Škoda, že pan O. neměl žádného parťáka, neboli kamaráda či kamarády do deště, jinak by web jel dál bez dlouhých pauz. Byla by vážně škoda, kdyby blog nadobro skončil a neobjevovaly se zde i zajímavé přispěvky od jiných autorů za všechny např. od Aoilana a mnohých dalších, kteří se (alespoň ne pod svým nickem) na jiných webech neprojevují. Nesmíme se vzdát, jinak nemáme právo si stěžovat na svůj bídný osud. Sophie Landrone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud by pan Orgonet skutečně skončil (ať už z jakýchkoli příčin), zajímalo by mě, zda máte někdo z komunity Orgonetu nebo adminů(z OrgonetTeamu)zálohovaný obsah blogu Orgoneta pro případ, že by byl zrušen, vypnut, blokován apod. Byla by nesmírná škoda, kdyby se tyto informace ztratily do propadliště dějin. V těch informacích (články, komentáře, obrázky a videa)je tolik energie, tolik probuzení pro všechny spící, probouzející se i tápající, jako nikde jinde. Kdo máte tu moc, zachraňte obsah blogu i pro budoucí časy. Bude ještě velice potřebný pro nás pro všechny. Zdaleka nejsou vyčerpány všechny jeho hodnoty, které ještě budeme postupně objevovat a rozplétat ve víru přicházejících událostí !!! Orgonet je blog s vysokou mírou doslova prorockých informací, které v mnoha ohledech nabydou platnost "až se ty věci budou dít okolo nás v reálu" !!!

      Vymazat
    2. Opravdu je blog Orgonet velice inspirativní a plný zajímavých informací a i já bych se přimlouval za jeho záchranu, ale osobně se domnívám, že se v budoucnosti nemusíme bát lží, manipulací a nepravd. Při transformaci se najednou ukáže vše tak, jak je. Žádná pravda nám nezůstane skrytá a každá lež praskne jak mýdlová bublina. Pravda bude vidět. Pravda bude zjevná. Stejně dopadne i zlo. Kardinál M

      Vymazat
  23. Také zdravím ORGONETA...Tvoje stránka je úžasná,pokračuj PROSÍM
    dál ve své práci.Chybíš nám všem !!!
    Magda

    OdpovědětVymazat
  24. Taky jsem ráda sledovala tvoje stránky milý ORGONETE,ať se stalo cokoliv přeji ti hodně sil a pozitivní energie <3 aby si nás i nadále mohl informovat o nových aktuálních děních pokud se rozhodneš dále pokračovat.Co senám doopravdy děje nad hlavami se z médií nic nedozvíme,buď o tom mlčí nebo nám lžou a na tvých stránkách byli aspoň lidi dobře ibformováni.Dobře se koukni co tu je pozitivních komentářů <3 na tvé stránky,to snad o něčem vypovídá ne?Když máme kráčet za pravdou a tím i za Světlem tak kráčej s námi a NEVZDÁVEJ TO prosím!!! Mája

    OdpovědětVymazat
  25. ... zas hrozí Morave mojej rodnej desné búrky - fuj.
    Ľudia zoberú posledné dengi, navštívia poisťovne, tam im nič nedajú, potom šporiteľne a banky, tam im "dajú" co proto, pôžičky na vysoký úrok.
    A co dál ? Jede to, pre niekoho z kopca, pre niekoho rovno a pre niekoho hore.
    Pamätajte, to všetko normaľne - tak sme si naplánovali prežiť rušný život, tak neplačme nad rozliatym mliekom. Ja sa skôr teším tejto hektickej dobe - môžem porásť... Bo
    Jo, aj mi napadlo dnes, že sa ten chembord nad nami robí, aby si aj takto niekto mastil kapsu.

    OdpovědětVymazat
  26. Nejde o to,jak tu někdo z vás píše,že jsme "ztratili svého vůdce",ale o to,že jsme se tu pravidelně scházeli,četli články,psali komentáře..... , prostě jsme věděli,že nás je víc a víc, že nejsme sami,kteří se budí,kteří věří v dobro,kteří se tu i učí vnímat určité věci jinak-myslím,že všichni chápete,co tu chci říct.Vždy mě potěšilo,když jsem po přečtení novinek viděla,že se stále víc a víc lidiček ztotožnuje s mým smýšlením,hřálo mě, když jsem tu viděla,jak nám to vše není jedno,že nejsem blázen,když věřím v chemtrails,v manipulování nás, v ilumináty,v škodlivé potraviny,...atd.,atd.Stále sem každý den mrknu s nadějí, že uvidím aktuální novinku...bohužel,zatím nic.Orgo nám hodně dal, monoho jsme pochopili a začli se tím řídit,nebo se aspon snažíme,musíme v tom pokračovat dál.Pokud to Orgoušek vidí a čte, má z nás obrovskou radost a já věřím,že sve poslední slovo ( písmenko), ještě neřekl (nedopsal). :-) Adéla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, o to jim jde - udržovat a prohlubovat STRACH v lidech !!! To je Temných mocná zbraň !!! Proto si strach nenechávejte od nikoho nabulíkovat, nainfikovat, poněvadž reziduua na těle i na duši pak budou nezměrná !!!

      Vymazat
  27. Hlavu vzhuru sirotci neztratili jste sveho vudce.Orgonet tady byl proto aby vam otevrel oci a srdce, naucil vas divat se na svet jinak a spravne chapat udalosti a souvislosti.Ukazal vam i me tu spravnou cestu,ale myslim ze je cas abychom se po ni pustili sami.
    Orgonet je moje spojeni se svetem ale i s domovem uz dlouho protoze uz nejaky cas ziju v Irsku.Orgonet Team jsou perfektni stranky kazdy z nas muze necim prispet ke spolecnemu vedeni a poznavani.Ted je rada na nas a verim ze Orgonet sleduje tento blog.I kdyz jsem se doposud neangazovala,slibuju ,ze zkusim sama neco zajimaveho prelozit a poslat. Tady v Irsku je to stejne s chemtrials, povodnemi, clonenim slunecniho svitu,znicenou urodou.A nejen v Irsku. Ja verim ze Orgonet se potrebuje zotavit,ocistit a posilit energii,ale jednoho dne se vrati. Hlavu vzhuru nebojte se pravdy verte v sebe sama." All wee need is love" je velka pravda. Nadia

    OdpovědětVymazat
  28. Zbytečné spekulace... Prostě pokud by chtěl někdo zrušit O. tak by to už dávno udělal. Soudruzi z Guglu to zmáknou stisknutím jednoho tlačítka. Jsou prázdniny - užívejte "klidu" a volna. Jsem si jist, že v září se to tu znova naplno rozjede. Asi si nedovedete představit, kolik času dá příprava a publikování článků. Orgoneta to stálo určitě většinu volného času.
    jm

    OdpovědětVymazat
  29. Zdravím všechny,narazil jsem na srandovní článek:http://www.novinky.cz/veda-skoly/272961-extremni-pocasi-souvisi-s-tim-ze-clovek-meni-klima-rekli-poprve-otevrene-vedci.html
    Ps: přestaňte mít strach o orgoneta , vím že je redy.
    Supermario

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf... tak to bych si oddychl.Z duše pozdrav všem, Orgonetu i vám všem jež tyto stránky ctíte. Možná to Orgonet chtěl, abychom se vyjadřovali i my. Vždyť tu můžeme komunikovat. Je to přirozené nebo ne.Jinak by stránky asi nefungovaly, co myslíte.
      Rolf

      Vymazat
  30. Podle mého názoru je Orgonet v pořádku, bylo by ale slušné alespoň napsat pár řádků na blog, takhle to působí dost divně, to vytrvalé mlčení. Jako když má snad z toho radost, že se čtenáři o něho obávají a litují, že žádné nové články nejsou a třeba až tak za měsíc se ozve, jakoby nic. Možná se ale mýlím a třeba má opět na starosti některého nemocného člena rodiny, který vyžaduje 100% péči a na blog už nemá ani pomyšlení.
    Jinak si myslím, že by bylo potřeba vytvořit duchovní, vzájemně se podporující společenství a kdo chce a může, scházet se třeba i fyzicky. Odpojit se v maximálně možné míře od hydry = matrixu, což ovšem znamená uskromnit se ve svých žádostech a požadavcích. Začít na sobě pracovat duchovně i fyzicky (myslet pozitivně, zbavit se strachů a obav, meditovat, číst hodnotnou literaturu a sledovat videa(můžeme si vzájemně doporučovat co má smysl a co je jen zavádějící blábolení), pokud možno jíst zdravě a přiměřeně, oprostit se od drog a závislostí všeho druhu (mobily, televize, auto, fandění, čtení bulváru). Projevit i navenek kritické myšlení, nenechat se opít rohlíkem, to platí především o internetu. Jinak je také důležité ukázat "destablishmentu", že nejsme zdaleka všichni jen poslušné ovce, které vše bez reptání přijmou. Namísto nic neřešících petic projevit opravdovou občanskou nesposlušnost, neposlouchat parazity, kteří nás vedou jen do chudoby a otroctví. Není to nic originálního, co píšu, jen takové malé shrnutí, již mnohokrát napsaného. Přejí hezký den. S.L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidé, co pracují pod pracovními agenturami, a jsou jimi propachtováni různým firmám jako zaměstnanci, už začínají konečně chápat, kam nás tento systém vede, a zažívají na vlastní kůži, co to je být skutečným otrokem korporátního vykořisťovatelského systému, jenž se v ČR rozlezl do všech koutů jako temná rakovina. Lidé už nechtějí takto žít a pracovat. Plnit normy, a chodit na přesčasy za 55 - 65 Kč brutto na hodinu bez prémií, příplatků a bonusů ! Když jsou agenturní zaměstnanci necháni klientem agentury (firmou) doma, protože pro ně zrovna nemají další práci, nedostanou ani korunu jako kmenoví firemní zaměstnanci (asi 60% platu). Je to jasný příznak řízené genocidy, která je součástí globálního plánu depopulace Země až na pouhých 500 milionů lidských jedinců !

      Vymazat
    2. 7 miliárd duší prišlo na túto planetku sa v čase prechodu očistiť.
      Naplánovali si to v smlouvě s duší, tak nechajme na každom čo urobí. Aj tí čo padnú či nepadnú v Londýne to plánovali.

      Vymazat
  31. Víte, třeba je to to, co orgonet chtěl, ukázat nám, že je potřeba se někam pohnout. Nahecovat. Nepřijde Vám, že potom co orgonet nepřidává články, je ve vás větší nutkání udělat něco víc? Čekat jen na další článek na Orgonetu je vlastně stejné, jako čekat až vyjde další AHA, je to jen zavislost na informacich, ale za člověka hovoří činy... Orgonet rozjel vlnu, která se pomalu zvětšuje a nabírá na síle, spousta lidí si uvědomuje nebo začína uvědomovat, že tu neco sakra smrdi, i kdyz všudy přítomná konspirace to dělá složité pro ty, kteří se právě probudili a tím se nám to trošku komplikuje páč je to konspirace na 9tou :) proto konspirujme, spojujme se, važme si informaci od druhych. Chybí tu jedna zasadni vec a to je dokonala struktura webu, kde by slo vsechno krasne a srozumitelne vysvetlit, casova osa, provazanost, doplnujici informace. Ja kdyz jsem se probudil a melo to neco do sebe :) tak jsem byl opravdu zmatenej a kolikrat jsem si rikal ze jsem asi blazen, nez jsem si to vsechno zacal skladat a zjistil jsem, že neznam ani svoje prapředky, natož abych mohl vůbec něco vědět o minulosti a dávných civilizacich. Myslim si, že pokud vytahnu u stolu na někoho hele ty čáry na nobloze jsou to a to, najede danemu cloveku uplne jiny program reakce než si představuju ja. Nejlepsi by bylo udelat web fakt to promyslet a do detailu vysperkovat, ten web se da pak uz jen v pripade potreby zkopirovat na jinou domenu, a z nas udelat chodici reklamu :) a treba ho na svych strankach zprofanovat. Jako dovedu si predstavit, že se to da zrealizovat, jen to chce mit snahu a chut s timhle bordelem neco delat...

    OdpovědětVymazat
  32. Výborně. Přesně jste mi promluvil z duše. U nás se snažíme stůj co stůj chemické počasí kazit. Do jisté míry se to daří. Klimouši se pak můžou vsteknout. Posílají haarpové smažiče na mě - poznám to, začnou bolet spánky. Zastrašují různými histerickými přelety nad naší oblastí, posílají psychostrašáky, vypínají elektriku... Nemají však šanci. Kdo ví, ten ví. (Fyzika, chemie a pod. žádná duchovna, astrály a náboženství.) Na konec světa v prosinci také nevěřím. Zjistil jsem, co je to to 5D. Když si uvědomíme, že pátá úroveň u člověka je oblast krku, tudíž žvanění, tak si lehce představím, jaké ty transformace sou. - Úroveň žvanilů u stolů a v hospodách. No fuj, já zůstávám zde, tady se dá pořádně pracovat.
    Také by bylo záhodno, aby již byli označeni viníci, kteří rozhodují o těch chemizacích ovzduší. Já si osobně nějakého pudu zmrskat.
    Dnešní den byl další školní příklad, jak nahaarpovali liják a po něm odpoledne 10 °C. Zločinci. Voda co napršela, není k ničemu. Smrdí to tu vše síranem hlinitým. Nasprejovali to tekutým dusíkem.
    Taky světlo venku je modrozelené - chybí červená.
    Gogle na Google Earth pěkně retušuje oblačnost. Atmosféra je plná mlhy, google jí vymazává. S atmosférou to je moc zlé. Takto začal kolaps Venuše.
    Co dál? Petr.

    OdpovědětVymazat
  33. Nájdite si čo urobili proti chemtrails na Hawaii. Uzniesli sa a zakázali, dúfam to dotiahli do konca. Ak nebude známy motív chemovania, bude sa dať zahmlievať do nekonečna. Prečo v Čechách je to tak hrozné ? Niekto k tomu privolil, niekto pritom zarobil, spláca sa karmický dlh. Ja som optimistka, presakujú viac a viac informácie rôzneho druhu a vraví sa "stokrát nic umořilo osla".
    Dobrú noc, Bed

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná proto, že z Čech má povstat do celého světa duchovní obroda člověka a jeho společnosti. Proto asi tolik zlého se ČR a v ČR děje !!! Je tu zjevná snaha zničit národního ducha a suverenitu, a pošlapat lidská práva tím nejstupidnějším způsobem. Místo obroditelů světa chce temná kabbala mít uprostřed Evropy koncentráčnický protektorátní vzor pro chystaný celosvětový systém NWO !!!

      Vymazat
    2. Budu jen lehce reagovat na tento příspěvek, neboť mám jen málo informací o duchovní obrodě, která má opravdu pramenit v České republice. V loňském roce jsme zde měli na pracovní návštěvě skupinu amerických ezoteriků (alternativců), kteří na základě studie vydané v USA, přijeli prozkoumat energetický koridor, táhnoucí se od západních Čech, až po Moravu. V tomto koridoru je několik silných energetických bran, které jsou schopny svou energii ovlivnit celosvětové myšlení lidstva. Více se o tom zmiňoval J. Chvátal (Matrix2001) zhruba již před deseti lety. Nepovažoval jsem to za důležité, takže detaily se mi již vykouřily z hlavy. Možná by v současnosti bylo vhodné si něco více o tomto poměrně málo známém fenoménu, vyhledat. Mnoho věcí nasvědčuje tomu, že jsme jako národ (mám tím na mysli i Slovensko a Slezskou část populace Polska) pro umírající světovládce nějakým způsoben nebezpeční. Prvním krokem bylo rozdělení Československé republiky, zřejmě se lépe ovládají malé státy a taktéž mentalita Slováků je výbušnější, než nás Čechů a Moravanů, na kterých jde mnohdy "dříví štípat". Lidé ve dvou státech mají dva různé problémy a tudíž je těžší se sjednotit. Jednou 5milionů a jednou 10mil. lidiček je mémě nebezpečných, jako 15 milionů jednotného celku. Dalším počinem je snaha o rozdělení Čech a Moravy. Zatím na tom pracují hlavně media, která zasévají různé druhy nenávistných propagand. V neposlední řadě mně zaráží všude propagovaný název Česko ! Česko, to je nic ! Neříká to nic o státním zřízení, neříká to nic o lidech jen snad to může mít zeměpisné umístění, ale i tak mi tam chybí Moravsko. Česká republika už něco říká. Je to o systému státu, republika je snad v současnosti nejlepší státní systém i když v našich poměrech spíše nefunguje. Ale i tak poskokové světovládců v čele s kolaborantem Nečasem se snaží o přepracování tohoto statutu a současně i ústavy (co kdyby někdo se začal trochu více domáhat jejího dodržování). Myslím, že naši bratři Slováci jsou na tom obdobně.
      Ještě přidám můj postřeh k Orgonetovi. Dle mého názoru nám není nic povinen, je to jeho rozhodnutí. Není povinen se nám nijak ospravedlňovat, ani nic vysvětlovat. To jen my máme vlastní normy pro to, jak by se měl někdo druhý chovat. Ale to je jen náš problém. Já osobně jsem přesvědčen, že se k blogu vrátí, až se dokáže ochránit před mentálním útokem, který mu znemožňuje práci na blogu a šíření nepohodlných informací. Znám to z vlastní zkušenosti. Plná hlava dobrých myšlenek, sednu k PC otevřu admin a náhle jsem polomrtvý a prázdný, takže vypnu komp a zalezu do nory. Mnoho webařů a blogerů bylo takto zasaženo. Vcelku bezproblémově jedou weby, které jsou způsobem obživy vlastníka. Tam je ze strany cenzury jednoduchá strategie - " O tomto psát nebudeš, nebo tě stopnem a jsi bez příjmu ! " No a je "vymalováno" !
      A na konec mého nesouvislého blábolení Vás chci pozvat na "již" třetí sraz Orgonautů, který letos pořádáme na Dětském ranči u Hlučínské štěrkovny. Ostraváci to znají, cizokrajní si najdou na mapě Hlučín a přímo Dětský ranč http://detskyranc.info
      Termín konání je 17. a 18.8.2012 od rána do rána. Probereme tam všechny závažné témata, vyrobíme si nějaké orgonity, posedíme v pyramidě, pohrajeme si s velkým CB a třeba pomeditujeme.
      Bližší informace sdělím na http://serafin.mysteria.cz
      Vezměte s sebou i děti, je to hodně dobré místo.
      S pozdravem a přáním Světla všem Pavel Serafin / ORWA

      Vymazat
    3. Přijímám vaše námitky, ovšem stejně si myslím, že se Orgonet mohl rozloučit na neurčito, psal přece docela jasně, že po 17. červnu začne znovu fungovat. Vidím to tak, že pokud k sobě přitáhnu nějakou skupinu podobně smýšlejících lidí, mám k nim určitou zodpovědnost. Samozřejmě ne absolutní, jako třeba k dětem. Pokud si toto člověk (ať už se jedná o kohokoliv) neuvědomuje, je to i jeho smůla. Svůj názor ovšem nikomu nevnucuju a je docela možné, že se ke mně nikdo nepřidá, ale s tím počítám.
      Pokud jde o mentální útoky, domnívám se, že působí plošně na celou populaci. Ti tupější nic ani nezaznamenají a dál se zabývají čtením Blesku, koukáním na Novu, případně poskakováním na fotbale či hokeji a skandováním "kdo neskáče není Čech, hop, hop." Další zaznamenávají, že jim není nějak dobře, necítí se ve své kůži, mají různé bolesti, chce se jim spát. Jiní mají pocit, jakoby jim někdo bránil v jejich práci, především té duševní, jak píšete, najednou je v hlavě pusto, prázdno, ačkoliv před tím měl člověk spoustu nápadů a námetů.
      Pokud jde o vlastizrádce Nečase, tak jsem si vzpomněla na jeho výrok starý cca 2 roky, kdy si byl na 100% jistý, že Češi nikdy do ulic nevyjdou (a bohužel měl pravdu). Demonstrace pod taktovkou odborů jsou akorát tak pro srandu králíkům a jiné demonstrace se sice konaly, avšak skoro nikdo nepřišel. Osobně už demonstrace považuji v současné chvíli za zbytečnou námahu, žádné řešení nepřinesou, jak je vidno i z jiných zemí. Snad jedině kdyby se vzbouřilo celé osazenstvo zdejšího Titaniku,což je ovšem z říše snů či pohádek.
      Také by mě zajímalo, čím bychom mohli být rádobysvětovládcům nebezpeční, píše se též, že se jedná o Slovany jako celek, někde jsou jako potenciálně nejnebezpečnější zmiňování Rusové. O energetických koridorech jsem četla jen velmi okrajově, ale je to velmi zajímavé téma, zkusím něco vyhledat.
      Mnohé alternativní weby se zpronevěřily, či byly od začátku vedeny temnáři, takže je někdy docela obtížné rozeznat, kdo je pravý a kdo falešný jak pětka. Vezměte si např. takový Osud, zpočátku zajímavé články, rozumné názory, zanedlouho však sprcha, zpoplatnění, zavádějící bláboly, komerce a stupidita a guru Mašek kázající čtenářům, že chudoba je nemoc a že za všechno se musí platit. Dalším příkladem je Matrix2001 p.Chvátala. Velmi seriozní web, poutavé čtení a pak najednou zpoplatnění. Je to škoda, ale když to p.Chvátalovi takto vyhovuje, tak proč ne. Je to jeho svobodná vůle. Pokud je fenomém 2012 jen pouhé blouznění, pak je to vlastně jedno, jestli bude Matrix zpoplatněn a další pánové jako Orgonet, p.Krejčí z Fenoménu2012, autor Jiných stránek a mnozí další, přestanou psát. Jde-li jen o manipulaci, lež a podvod ze strany temnářů, tak pak by se stejně jejich námaha nejevila jako adekvátní počtu probuzených dušiček. Většina je jich asi k neprobuzení, je to smutné, ale mnohé zkušenosti mi tento názor potvrzují. Pořád se snažím věřit, že se nás protistrana pokouší znejistit, dovést k rezignaci a ústupu, že jde o to překonat ještě několik měsíců a potom poznáme, že naše obavy byly zbytečné. To je jediné světýlko ve tmách, tedy alespoň pro mě.
      Jinak děkuji za váš velmi kvalitní příspěvek. Sophie L.

      Vymazat
    4. Díky, napsala jste to docela výstižně. Je to jako o životě jako takovém, na něco si zvyknete a pak to náhle skončí a děláte něco jiného sám za sebe a jde se dál. Důležité je ale to, že to děláte. Kdysi jsem četl myšlenku, že na posledním soudě Vás nesoudí za úspěšnost řešení problému ale za to zda jste vůbec měli snahu byť jste při tom neuspěli či dokonce udělali chybu. Chci tím říct, že to, že tu jsme a debatujeme svědčí o tom, že přemýšlíme a tudíž máme snahu s tím minimálně svým světem něco udělat. Což je určitě moc dobře. Lidi Orgonet byl dobrý počin ale pokračujte nenechte se odradit má to smysl, teorie sta opic má něco do sebe. Včera jsem mluvil s kamarádem, který byl donedávna těžkým materialistou a tyto myšlenky nepřijímal, a dozvěděl jsem se, že leze po internetu a vstřebává tady šířené vědění, což mně velice překvapilo a zároveň utvrdilo, že se skutečně s lidmi něco děje, a že to má smysl.

      Vymazat
  34. Dnes brzy ráno v Praze tak šíleně zchemtralizovali oblohu, že to byla čirá hrůza. Křížem krážem počárané nebe- rovné umělé mraky, které zanedlouho překryly slunce. A teď v tuto chvíli zde již máme jednotnou šedivou chemodeku, přes kterou už slunce nemá šanci ani prosvítat.

    Asi 7 dní dali pokoj, dopřáli nám hezké počasí bez jediné čáry na nebi, ale teď se asi rozhodli, že zničí dětem prázdniny. Je to fakt hnus co nám provádějí, ale špatné je i to, že to stále tolik lidí odmítá vidět, i když to mají nad hlavami dnes a denně.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A brzy ráno už před 5. hodinou bylo nebe rudo-modré, opravdový děs. To se děje každou chvíli a také večer těsně před západem slunce, bývá obloha karmínová, oranžová i fialová. Většina lidí nevidí nic, když se ptám, co tomu říkají, nevypadne z nikoho nic pořádného a hlavně nevěří tomu, že jde o manipulace s počasím. Většinou raději odejdou, nebo rychle zavedou řeč na jiné téma. Proto nevěřím na vyvolenost českého národa při nadcházejících změnách, ostatně dle pana Orteka (Czechnewstv.cz) jsme sice měli být těmi,kteří půjdou příkladem ostatním národům, ale protože jsme se přiklonili k bezuzdnému konzumismu a materialismu a zcela popřeli, že člověk je především duchovní bytost, nám vládnou psychopati a zloději a namísto povznesení ducha, jsme upadli do bahnité stoky a kdekdo z ciziny s námí opovrhuje (že prý jsme zbabělci, že jsme národem zlodějů a udavačů a že jsme ovce nejovcovatější, které si nechají líbit úplně všechno). Nakonec vidíme denně, čeho jsou některé lidské kreatury schopny a nikdo se proti zlořádům prakticky neozývá, tak co s tím? PS: vím, že ne úplně všichni jsou špatní, ale tím, že k zlořádům mlčí, se sami stávají spolupachateli. Probuzených a konajících osob je, bohužel, stále málo, odhaduji to do 5% populace a to jsem ještě možná velká optimistka. Sophie L.

      Vymazat
    2. To je 7 milionú klonů pár duší. Nic víc. Když znáte trochu psychologii, zjistíte, že je pár typů člověka a to je vše. Když podobně vypadá víc lidí, mají stejnou mimiku, stejné chování a jednání. Nic složitého. A jsou řízení počítačovými programy zapsanými v DNA. Proto je dnes tak těžké někoho na něco přesvědčit. Jedou podle programu, a to je vše. Také jsem vyděl ty vyvolené čechy v sobotu v kempu. To byla zvěř, málem srovnali kemp se zemí, jak bezuzdně řádili. Cizincům dokonce podpálili stan! Já osobně se za čechy stydím.
      Nemo.

      Vymazat
  35. Ano, souhlasím, pěkně se ty channelingy čtou, či poslouchají, ale jsou v podstatě stále stejné, slibované se nekoná. Obamovi nevěřím, musel by být velmi zakonspirován, vidím sympatickou tvář, ale černou duši, neveřím mu. I když jsem vzkazy od Mathewa velmi ráda četla, tak některé informace mi připadaly, že jsou spíš z hlavy paní Wardové, právě ve věci Obamy a dalších záležitostí kolem USA politiky. Ostatní už nečtu, to se opravdu nedá (Salusa, Kryon atd.), takže v této době sleduji ponejvíce právě p.Orteka, weby Probuzení, Gnosis9, Energie u pramene, občas Leva net, Inner light, Nová země a další alterweby, i když jsou tam už jen starší články Fenomén2012, Jiné stránky, Prvopodstata.
    Uvidíme, co bude dál, doufám, že se nakonec dostaneme tam, kam bychom rádi, i když bez vlastního přičinění to asi nebude možné.
    Zdravím Rolfa i další čtenáře-hledající. Sophie L.

    OdpovědětVymazat
  36. Zravim verne,pocasi v angli(severozapad) primo silene 2 tydny prsi bez prestani,ale v noci pri zapadu slunce silene cervena obloha,chvilemy z toho jde strach.Asi to nebyl spatny napad nas nechat delsi dobu premyslet otom co dal,tak sem si zacal uvedomovat ze jenom hltame clanky z orgonetu,ale nic proti tomu nedelame.Myslim ze se lide zacinaji probouzet,mnozi uz name nekoukaji ajko na blazna kdyz mluvim o chemu,dokonce se my podaril jeden husarsky kousek kdyz sem svolal sve zname a rodinu ke me domu na posezeni,predvedl sem jim kouzlo s octem a asi na pul hodiny na nasim domem udelala obrovska dira a slunicko nam osvitilo dvorek,vsichni na me koukali jako na carodeje,ale libilo se jim to a dostal sem tak vlastne moznost vysvetlit sve rodine coze sem to vlastne udelal s temi mraky.Tim chci rict ze lide potrebuji nejaky ten vyditelny dukaz ze mame pravdu,ukazovat jim cary za letadlem asi neni to nejlepsi,oni to berou jako samozrejmou vec,takze tenhle muj kouzelnickej kousek jim trochu rozhazel ten jejich matrix,ja sam sem tomu neveril ze to udela takou diru primo do mraku.Pouzil sem 5 litru horkeho octu v specialne upravenym hrnci,udelal sem z nej velkou varnou konvici a verte my to byl mazec do peti minut se to nad namy rozplinulo,nadherne modre nebe,koukali sme nato jako na zjeveni.....

    OdpovědětVymazat
  37. Ludovite Durbáku..... takhle vidím Šamany!!!! :-)
    Ano. jo, už se mi to taky povedlo loni...koukali na mě jako na cvoka...ale sluníčko nade mnou mluvilo za všechno a známí nechápali..všude mlha a hnus a ja sí pracoval na sluníčku.... 8 litrů vypařovaných v rychlovarce za to stálo!!! :-)
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne otom mluvim,nadherny pocit ze?Dnes mam opet prilezitost ,tak jdeme nato,oni nas taky nenechaji ani vydechnout,mnoho zdaru a lasku vsem Ludvik

      Vymazat
  38. Vážení, taky se přidávám ikdyž nejsem tak častý navštěvních org. stránek....
    Je nás určitě více než si můžeme myslet.

    A jsem přesvědčený, že je důležité pro nás si udržet mysl v pozitivním záměru...
    To, že někteří lidé nevědí zrovna o chemování nebe apod. neznamená, že jsou zrovna spící... o tom ten život přeci (jenom)není!
    Kolikrát se v životě potkávám s lidmy, kteří ani o tom nevědí nebo se ani tzv.duchovně nezaobýraly moc o dění na tomto světě a přesto jsou se svým vědomým "dál" a uvědomělejší, než třeba ti kteří jsou do toho nějak zaiterosavaní apod.
    Taky to záleží na tzv prožívaní živata a jak jsme naladění> bud konstruktivně či destruktivně...

    Jsem od znojemska a mrzí mě co se děje s počasím a jak s ním manipulují...

    Taky jsem hovořil se svým známým který dělá ve firmě se zemědělskou produkcí apod. a hovořili jsme o tom, jak to vypadá s letošní úrodou. Říkal, že tak katastrofální ůroda nebyla od roku 1947(velké sucho): je to hlavně na jižní moravě> znojemsko, břeclavsko, pohořelicko... zrovna v těch nejůrodnějších oblastech... :-(

    Pevně věřím a jsem o tom pevně přesvědčený, že cesta z toho všeho VEN JE a že to taky DOBŘE dopadne!

    A rok 2012???Proč Máyové takhle ukončily May. kalendář ? Tak Mě osobně přišla tahle informace: ABY TO DÁL NEOVLIVNOVALI!(svým proroctvím a vhledy na čas a prostor)> jaké moudrost!!! To taky znamená, že je to otevřené...
    Všechno je v našich rukou >myslích...

    My lidé, každý den odcházíme a i přicházíme na tento svět> a planetu.
    Zůstanme samy sebou nenechme se strhnout (at už kýmkoliv) do manipulací.
    Vytvářejme si svůj svět... :-)
    Pravda je (hlavně)v nás samých!
    ...
    Martin

    OdpovědětVymazat
  39. Dík Martine, Hi
    Na juhu Slovenska zberajú prvé zemiaky a budú sadiť druhé :-).
    Prší tak akorát, ako vravíš "všechno je v našich rukou-myslích.
    Keď chceme niečo urobiť, pomyslime, čo to dá ostatným, zemi, vesmíru.
    Želania , ktoré sú osožné, nabité vysokou vibráciou, sa plnia.

    OdpovědětVymazat
  40. Všimli jste si tady něčeho? Tyto komentáře nejsou absolutně někým moderované.Bez cenzury,bez admina... Pokud to tu čtete ,komentář po komentáři,nenajdete tu jedinou nadávku, ironii,vulgaritu, nepocítíte negativitu.. Ba naopak,z každého písmenka vyzařuje pozitivita, radost,obdiv, chvála,semknutost nás všech, kteří to myslí dobře, kterým není jedno, co se děje, kteří chtějí něco změnit a snaží se o to....z každého přečtení mám strašně dobrý pocit,srdce mi poskočí a věřím v dobro nás všech :-) ,myslím,že to s námi není až zas tak špatné a že se stále více a více lidí probouzí a snaží ... a o tom to je ,ne? Áda z MB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Ádo díky ti za tvůj krásný komentář a díky Bohu je nás stále víc a víc co chtějí změnit tento svět v Lásku a Harmonii,také věřím v dobro nás všech,JEDNOTU nás všech a kráčet ke Světlu.Mája

      Vymazat
  41. Vidím, že nejsem sama kdo už skoro měsíc pravidelně kliká na stránku Orgo net s nadějí, že je opět v provozu. Nebýt této dovolené nikdy bychom nepoznali kolik je nás se stejným názorem. Děkuji také za uveřejnění adres na zajímavé stránky. Některé jsem neznala. Mám malou připomínku. Je psáno: A nebojte se těch, kdo zabíjejí tělo, ale duši zabít nemohou. Z vašich komentů cítím obavu(strach) z útoků sil nám nepřátelských. Ale zkuste si promeditovat informaci, že energie myšlenky je mnohem silnější než záření přístrojů. I když naše smysly to nepotvrzují. Měli bychom tuto informaci používatv našem životě. Buďte všímaví k dění kolem sebe a snažte se vydávat myšlenky dobra. Když nás bude dostatečné množství určitě dojde ke změně.A dovolte mi také nabídnout jednu int.stránku. Je to Igor Chaun Gossscha1. Najdete tam kromě zajímavých vídeí i komentáře lidí, kteří chtějí změnit skrze sebe i celou společnost. Angelika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásně jste to napsala Angeliko a já také věřím pokud nás těch duchovně probuzených bude dostatečné množství že dojde ke změně - JEDNOTĚ nás všech a utvoříme si novou Zemi v Lásce a Harmonii! Mája

      Vymazat
  42. pratele,co takhle vytvorit nekde prostor pro komunikaci?nejake forum,ktere by se jmenovalo nejak,aby to bezny uzivatel,googlici slovo ORGO-NET,ORGONET nasel. kde by ctenari sami prispivali a tvorili sami,nez se zas original orgonet rozjede.neco jako je orgo.cz nebo na orgo.cz udelat rubriku ORGONET a chodit tam a davat tam zajimave odkazy atd. dejte vedet zda by byl zajem.zcasti to plni funkci zde,bylo by to jen rozsireni :) zdravim vsechny lidicky jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ja se také přimlouvám za vytvoření takových stránek či fóra. Stránky sice asi nevytvořím, ale mohu pomoci se správou stránek a také překládám anglické texty. A to i techniku. Mám poměrně dost času, takže tímto nabízím svou ruku k dílu. Přidá se někdo?? Pojďme na to společně si předávat informace o aktuálním dění, různé nápady a hlavně se všichni co jsme tu morálně a psychicky podpořit. Tuším, že mnoho z nás není ještě ve stádiu probuzení a potřebuje dodat jakousi podporu. Zdravím všechny hledající.
      El. (kontakt bartusko@atlas.cz)

      Vymazat
    2. Zdravím El-a a taky ostatní "svítící" lidičky. El, máš velice konstruktivní a tím pádem i velice pozitívní návrh. Já osobně bych tě využil tak, že by jsi se od PC nezved. Ale... má to vše několik ale. V prvé řadě je to úvazek na minimálně čtyři hodiny denně, čím větší návštěvnost, tím více práce. Pokud by na administraci pracovalo více lidiček ladících na jedné vlně, už se to dá. Dalším problémem je najít vhodného poskytovatele, který nabízí weby s nějakým tím redakčním systémem a virtuálním prostorem alespoň 10 Gb a možností záloh. Doména úplně stačí II. či III. řádu, vyhledávače to celkem dobře řadí, stačí si zvolit dobrý popis stránek. Důležitá je taky struktúra stránek, přehlednost a řazení poskytovaného textu. Pokud chceme opravdu lidičky probouzet a informovat, tak nemůže ihned na úvodu na nás vyskočit Galaktická federace. Takže rozdělení pro začátečníky a pokročilé. Je to taková velmi citlivá práce s lidma, opravdu je mnoho probouzejících se, ale pravda nalitá plným proudem je taky může odradit a vrátit zpět k tomu jednoduchému stylu žití, kdy nejsložitější věcí je starost o získání peněz, či nějakého hmotného vydobytku. Další neméně závažnou věcí je selekce převzatých článků. Na internetu je obrovská spousta různého braku, ať už se tváří jak chce dobře.Takže nesdílet a nerozšiřovat nesmysly a manipulace. Dále je nutno naučit se zvládat psané slovní útoky provokatéru. Většinou mají za cíl zasáhnout naše ego. Pokud je opravdu malé a pulsující, tak nemají šanci se trefit. Nejlepší taktikou je tyto příspěvky ignorovat, absolutně neplýtvat energii na jakoukoli reakci, pisatel se jí živí a to ho popohání k dalším provokacím. Pokud to má bez odezvy, uční možná ještě jeden pokus, ale pak to vzdá a stěhuje se jinam.
      V neposlední řadě (dle mých zkušeností) je důležitá ochrana majitele stránek, měl by být nedohledatelný všemi běžnými postupy. Jakmile se stane "nepohodlným", tak hrozí pouze to, že donutí poskytovatelé webu k jeho zrušení. Mám na toto docela funkční systém, včetně možnosti pravidelné platby poskytovateli webu.
      Pokud v tomto nevidíte problém, tak zvesela jdem do toho. Informací vhodných ke sdělení mám uloženo dost, alespoň pro první měsíc ...

      Se světlem v srdci Pavel Serafin/Orwa

      Vymazat
  43. ludia sa uz zobudili :)) je nas viac a viac a ja sa velmi tesim
    orgonet, ozvy sa nam

    OdpovědětVymazat
  44. Rád bych přiložil ruku k dílu a vytvořil alespoň prostor na webu k diskusi. Jsem ochoten zaplatit doménu a zprovoznit system phpBB (diskusni forum jako je orgo.cz). Pokud by se zde našel administrátor,byla by možná spolupráce při správě tohoto systému. Název domény jsem navrhl orgo-friends.net Těším se na Vaše názory. Případně sdělím email.
    Pa&Ja

    OdpovědětVymazat
  45. Májo ,díky za pochvalu k mému komentáři,jsem ráda, že se můj komentář líbil.
    Přidám odkaz na stránky o falšovaných a nebezpečných potravinách.Člověk má právo ,tedy měl by mít právo na to, aby věděl, čím ho krmí, co mu v obchodech prodávají za potraviny, hlavně,co v nich je obsaženo, atd. Jen malá ukázka toho, jak si z nás dělají srandu, co vše nám dají na pult.Jasně,proč ne,když si to koupíme,zaplatíme,zbaštíme...Je to hnus,jak jsou drzejší a nestydí se nás pomalinku trávit.Můj návrh-NEKUPOVAT a snažit se si podomácku vyrábět hodně věcí doma.Receptů,jak na to je na netu spousta.Já si už doma sama vařím domácí džus,vyrábím džemy,med,paštiky,absolutně nekupuji mleté maso, salámy,párky,chipsy,sirupy,balenou vodu,konzervy, atd. Dá se to a hlavně má pak člověk radost,že papká zdravěji,a necpe se éčkama a osatním jedem.A tady je ten slíbený odkaz- http://www.potravinynapranyri.cz/
    Adéla z MB

    OdpovědětVymazat
  46. Reakce na článek, zejména druhou půlku a současně vzkaz pro Orgoneta a Snowmana:

    Ze začátku bych Vám rád poděkoval za vaše příspěvky na téma Chemtrailes a Snowmanovi za jeho odbornější dodatky a vysvětlení. Obojí mi pomohlo při mém hledání odpovědi na otázky typu "Co se to tam děje?", vznikající v mém nitru při pohledu na oblohu. Tedy ještě jednou díky.

    Na druhou stránku si ale uvědomují, že předávání našich znalosti a zkušenosti druhým je dlouhodobý a náročný proces už jen proto, že cesta k osvojení čehokoliv vede v druhé fázi přes naše nitro, tedy nestačí látku pochopit jen hlavou...
    Prostě se tím musíte stát :-) .

    Tím pádem bych prosil neházet s "námi" flintu do žita, není to fér, neb každý se snažíme, jak umíme nejlépe a že to není ihned vidět na povrchu nemusí notně znamenat absenci života pod ním. Možná bychom naopak mohli navíc přidat osobní rovinu k tomuto blogu tím, že se začneme setkávat osobně. Věřím, že tímto bychom tento proces mohli výrazně oživit a posunout dál :-) .

    Co na to říkáte v době anonymního internetu, líbilo by se Vám to?

    A co se týká informaci předávaných zde na webu si myslím, že by Vás to v první řadě mělo naplňovat a činit šťastnými.
    Pokud je to naopak, pak nemá smysl, aby jste se obětovali pro blaho světa... to raději jděte od toho a věnujte se tomu, co budete dělat s chutí a Láskou.

    Nejspíš bychom neměli chtít předávat naše postoje druhým s cílem či očekáváním probuzení světa ze spánku,neboť zde hrozí, že se naše očekávání jen tak brzy nesplní a nás to v tom lepším případě přestane bavit.
    A naopak, pokud cítíme, že je to naše Cesta, pak, nehledíc na množství probuzených či spících-je to jedno, stejně se budeme snažit naší cestu žít a dle svých možnosti předávat naše poklady druhým, aniž bychom od nich cokoliv očekávali. Pak si to ale můžeme i užít :-) .

    Tedy ať už se s Vámi budu ještě potkávat na naší společné cestě či ne, přeji Vám na vašich Cestách životem jen to dobré.

    S úctou Aleš

    OdpovědětVymazat
  47. Nemohu si odpustit přidat sem ještě jeden postřeh. Když si pročtu všechny příspěvky i mezi řádky, tak mě to utvrzuje v tom, že temní nikdy nemohou vyhrát ! Téma OrgoNet : zpočátku otázky, pak smutek a jakási forma beznaděje, nějaké malé zlobení se, ale pak inspirace, nápady, návrhy a konečně formování něčeho nového ! Toť je jeden z důvodů, proč agenda temných vždy byla, je a bude odsouzena k záhubě. Oni to vědí a proto v posledních měsících dělají poslední pokusy o sražení našeho vzrůstajícího vědomí. Mají to ale marné. V celkové populaci stačí pouhé 4 procenta "probuzených", aby se posunulo celé lidstvo ! A i přes veškeré snahy temných se toto procento blíží a nic s tím neudělají i kdyby si HAARP vykloubili z antén.

    Neztrácejte pozitivitu a víru Pavel Serafin/Orwa

    OdpovědětVymazat
  48. Můžu se zeptat? (ačkoliv proč ne, máme svobodu slova, že?):
    Vy tomu opravdu věříte, nebo si děláte prču?

    OdpovědětVymazat
  49. Věřím tomu a mám to podpořené vlastní viděnou realitou.

    OdpovědětVymazat